Informatie Coronavirus

Wij zijn blij dat we je weer mogen verwelkomen en inspireren in onze winkel!

Juist nu is een fijn thuis belangrijk, dus wij helpen je graag. Onze deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Wij zijn er klaar voor, kom je ook?

Kom naar de winkel en laat je inspireren. Maak voor je bezoek wel eerst even een afspraak. https://onzemeubelen.nl/bezoek-afspraak/

De winkels en ons magazijnen zijn geopend tijdens de reguliere openingstijden, wij hanteren hierbij de aangepaste richtlijnen van het RIVM en treffen extra hygiëne maatregelen voor jou en onze medewerkers.

We vragen je vriendelijk rekening te houden met het volgende:

  • Kom alleen langs op het door ons bevestigde tijdstip en volg de instructies op
  • Onze medewerkers ontvangen je bij de entree van onze winkel
  • Kom alleen, draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand
  • Heb je al voorbeelden, ideeën of misschien al een opstelling van je nieuw (hoek)bank stuur deze alvast aan ons door per mail
  • Bij koorts, hoest- en/of ademhalingsproblemen of verkoudheid verzoeken wij je de afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken
  • We houden ons aan de voorwaarden en richtlijnen van het RIVM

Wil je liever geen winkel bezoeken? Ook op afstand staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via E-mail of telefoon of maak een afspraak voor een gratis interieuradvies. Wij realiseren de order dan op afstand. Ook kun je via onze website bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in ons magazijn of het kan bezorgd worden. 

Is je bestelling net binnen? Geen probleem! Ons magazijn is open, we verzoeken je wel om je vooraf aan te melden zodat er geen onnodige drukte en wachtrijen ontstaan in het magazijn. 

Liever laten bezorgen? Via onze externe transporteur kan dit bij je thuis worden afgeleverd, informeer naar de kosten en mogelijkheden.  bekijk ook: Afhalen en aanhangers.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste woontrends, actuele acties en inspirerende woonideeën opdoen? Volg dan onze Facebookpagina. 

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er vragen over producten, wil je geïnspireerd worden of zoek je hulp bij het kiezen van je aankoop. Neem gerust contact met ons op.