Informatie Coronavirus

Onze winkels zijn helaas tijdelijk gesloten. Juist nu is een fijn thuis belangrijk, dus wij helpen je graag verder online. 

Onze winkels zijn helaas tijdelijk gesloten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op 20 januari 2021 openen wij onze deuren weer. Wij vinden het jammer dat we je even niet kunnen verwelkomen en inspireren in onze winkel. Juist nu is een fijn thuis belangrijk, dus wij helpen je graag online verder. 

Stond je net op het punt om bij ons te bestellen? Ook op afstand staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via E-mail of telefoon (bekijk de aangepaste openingstijden). Wij realiseren de order dan op afstand. Ook kun je via onze website bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in ons magazijn of het kan bezorgd worden. 

Is je bestelling net binnen? Geen probleem! Ons magazijn is open, we verzoeken je wel om je vooraf aan te melden zodat er geen onnodige drukte en wachtrijen ontstaan in het magazijn. 

Liever laten bezorgen? Via onze externe transporteur kan dit bij je thuis worden afgeleverd, informeer naar de kosten en mogelijkheden.  bekijk ook: Afhalen en aanhangers.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste woontrends, actuele acties en inspirerende woonideeën opdoen? Volg dan onze Facebookpagina. 

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er vragen over producten, wil je geïnspireerd worden of zoek je hulp bij het kiezen van je aankoop. Neem gerust contact met ons op.