Informatie Coronavirus

Het desinfecteren en het dragen van een mondkapje is verplicht. Wij vragen je vriendelijk om de 1,5 meter afstand te respecteren.

Het coronavirus zorgt nog steeds voor langere levertijden!

Het is je wellicht niet ontgaan dat in de detailhandel steeds vaker leveringsproblemen ontstaan. Dit geldt ook voor de woonbranche. Wij importeren onze meubelen vanuit landen waar Corona nog niet onder controle is. Er zijn al verschillende situaties voorgekomen dat onze leveranciers de aangegeven levertijd niet kunnen halen. Lockdowns, schaarste aan grondstoffen en materialen, zieke of vanwege quarantaine niet beschikbare medewerkers, drukte bij vervoersbedrijven en  vervoersbeperkingen. Dit alles houdt direct verband met de coronapandemie.

Bij uitloop zullen wij jou informeren en we houden je uiteraard op de hoogte. Wij hopen op begrip van de huidige ongewone situatie.

Laat je inspireren en adviseren door onze deskundige adviseurs.

De winkels en onze magazijnen zijn geopend tijdens de reguliere openingstijden, wij hanteren hierbij de aangepaste richtlijnen van het RIVM en treffen extra hygiƫne maatregelen voor jou en onze medewerkers.