Informatie Coronavirus

Laat je inspireren en adviseren door onze deskundige adviseurs.

De winkels en onze magazijnen zijn geopend tijdens de reguliere openingstijden, wij hanteren hierbij de aangepaste richtlijnen van het RIVM en treffen extra hygiëne maatregelen voor jou en onze medewerkers.

We vragen je vriendelijk rekening te houden met het volgende:

  • Winkel zoveel mogelijk alleen
  • Betaal zoveel mogelijk met pin
  • Draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand
  • Volg de aanwijzingen op van de medewerkers
  • Bij koorts, hoest- en/of ademhalingsproblemen of verkoudheid verzoeken wij je de winkel niet te bezoeken
  • We houden ons aan de voorwaarden en richtlijnen van het RIVM

Wil je liever geen winkel bezoeken? Ook op afstand staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via E-mail of telefoon of maak een afspraak voor een gratis interieuradvies. Wij realiseren de order dan op afstand. Ook kun je via onze website bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in ons magazijn of het kan bezorgd worden. 

Is je bestelling binnen? We verzoeken je om je vooraf aan te melden zodat er geen onnodige drukte en wachtrijen ontstaan in het magazijn. 

Liever laten bezorgen? Via onze externe transporteur kan dit bij je thuis worden afgeleverd, informeer naar de kosten en mogelijkheden.  bekijk ook: Afhalen en aanhangers.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste woontrends, actuele acties en inspirerende woonideeën opdoen? Volg dan onze Facebookpagina. 

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er vragen over producten, wil je geïnspireerd worden of zoek je hulp bij het kiezen van je aankoop. Neem gerust contact met ons op.